CFR Cluj a ratat prezența în optimile de finală ale UEFA Conference League, după dubla cu Lazio Roma, 1-0 la general, dar antrenorul Dan Petrescu este mulțumit de prestația jucătorilor.

Dan PetrescuFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dan Petrescu acuză o greșeală mare de arbitraj

După partidă, antrenorul campioanei a vorbit despre meciul încheiat la egalitate, 0-0, considerând că arbitrul a stat în calea victoriei formației sale.

„Rezultatul a fost bun la Lazio, până la urmă. Azi a fost un meci excelent, meritam să câștigăm. N-am înțeles decizia arbitrului, care a fost capitală. Noi scăpăm singur cu portarul, ei se lovesc între ei. S-au lovit genunchi în genunchi și oprește. E o greșeală mult prea mare. Ăsta e principalul motiv.

Dacă ne lăsau, eram 11 la 11 și eu zic că era alt meci. Ce să le reproșez băieților? Și 10 contra 11 am avut două ocazii. Meritam o vitorie azi. A fost un spirit fantastic.

Publicul ne-a ajutat. Chiar și așa, cred că toată lumea a fost mulțumită de acest joc. Eu sunt mulțumit.

Obiectivele mele vi le-am zis și vi le repet mereu. Vreau să iau campionatul, să ajung în grupele europene. Deocamdată, am reușit să ieșim din grupe, ceea ce nu era obiectivul meu. Cel puțin un trofeu trebuie să luăm ca să fie bine, dar eu sunt conștient că va fi mult mai greu anul ăsta.

La pauză am avut un discurs, normal. Eu cred că prima repriză a fost cea mai bună repriză în Europa de când sunt eu la CFR. În afară de gol, n-am ce să zic, au jucat foarte bine.

Immobile a fost fantastic, dar trebuie să-i felicităm și pe fundașii noștri", a declarat Dan Petrescu, conform Sport.ro.