Rămas liber de contract după despărțirea de Chelsea (după o înfrângere cu Dinamo Zagreb, 0-1, septembrie 2022), Thomas Tuchel este în prezent unul dintre cei mai doriți antrenori ai lumii.

Thomas TuchelFoto: Kieran McManus / Shutterstock Editorial / Profimedia

Thomas Tuchel își dorește să antreneze Bayern Munchen - Germanul nu exclude varianta Real Madrid / Care ar fi șansele

Thomas Tuchel a câștigat UEFA Champions League în primul său sezon pe banca celor de la Chelsea (2021), pe lângă Supercupa Europei și Mondialul Cluburilor, iar după despărțirea de britanici este fără angajament.

De atunci, mai multe cluburi de top din Europa l-au ofertat pe tehnicianul în vârstă de 49 de ani, dar conform Bayern & Germany, Tuchel își dorește mult să antreneze Bayern Munchen.

Potrivit sursei citate, Thomas Tuchel s-ar fi autopropus la campioana Germaniei, ținând cont de situația destul de instabilă de la echipă.

Reamintim că Bayern Munchen este cu un pas în sferturile Ligii Campionilor după ce a câștigat prima manșă a optimilor cu Paris Saint Germain (1-0), dar în campionat situația este puțin mai dificilă, bavarezii fiind la egalitate de puncte cu Borussia Dortmund și surpriza Union Berlin.

Mai mult decât atât, antrenorul german nu ar spune nu și unei potențiale preluări a celor de la Real Madrid, dar asta doar dacă „los blancos” vor rămâne fără Carlo Ancelotti la finalul acestui sezon.

Totodată, se zvonește că inclusiv Paris Saint Germain, echipa pe care a pregătit-o în trecut, ar fi interesată de serviciile sale.