CFR Cluj se pregătește de returul cu Lazio din play-off-ul UEFA Conference League, iar ardelenii vor porni în Gruia de la scrupul de 1-0 pentru formația antrenată de Maurizio Sarri.

Mario CamoraFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mario Camora, mesaj războinic pentru duelul cu Lazio din Conference League

CFR Cluj a pierdut prima manșă a play-off-ului UEFA Conference League cu Lazio (1-0), dar campioana României încă speră să întoarcă rezultatul joi seară în Gruia.

Mario Camora, căpitanul echipei antrenate de Dan Petrescu, a transmis un mesaj războinic, prin care și-a încurajat colegii înaintea marelui meci de joi seară.

„Avem încredere. Vrem toți să ne calificăm. Știm că va fi greu. Vom face tot ca să ne calificăm, avem încredere. Orice rezervă care intră e de mare valoare. Nu suntem liniștiți. Știm ce jucători are Lazio.

Fiecare e liber să spună ce vrea. Pot să spună ce vor de acasă. Pe noi nu ne interesează ce spun alții. Lazio e o echipă puternică, care se luptă la Champions League. Din păcate, am pierdut acolo cu 0-1.

Mai avem o șansă și vom lupta până la ultima secundă. Fericiți nu suntem niciodată când pierdem.” - a transmis Mario Camora, conform Digi Sport.

Norocul s-ar putea să le surâdă ardelenilor, ținând cont de faptul că Lazio are doi jucători de bază incerți pentru partida de la Cluj.

Sergej Milinkovic-Savic şi Mattia Zaccagni nu au fost prezenți la antrenamentul de miercuri, ambii având diverse probleme medicale.

Meciul dintre CFR Cluj și Lazio se va juca cu casa închisă. Toate biletele au fost vândute.