Real Madrid este pregătită pentru o vară incendiară pe piața transferurilor, iar „los blancos” au pus ochii pe mai mulți jucători interesanți din Europa. Unul dintre ei este un proaspăt câștigător al Cupei Mondiale.

Paulo Dybala, AS RomaFoto: Giuseppe Maffia/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Paulo Dybala, pe lista celor de la Real Madrid

Deși a ajuns chiar in vara anului 2022 la AS Roma, semnând din postura de jucător liber de contract după despărțirea de Juventus, Paulo Dybala este foarte aproape de a ajunge în LaLiga.

Potrivit planetarealmadrid.com, Paulo Dybala este o potențială țintă a formației de pe Santiago Bernabeu, fiind un jucător preferat de președintele Florentino Perez.

Cotat la 30 de milioane de euro conform Transfermarkt, Paulo Dybala are o clauză de reziliere de doar 20 de milioane de euro, iar prețul său este unul tentant pentru orice club din Europa care se respectă.

Real Madrid are nevoie de un atacant care să îl suplinească pe Karim Benzema. Chiar dacă francezul este în ultimele luni de contract cu campioana Spaniei, sunt zvonuri că Balonul de Aur ar urma să semneze un nou acord cu echipa de pe Santiago Bernabeu.

Paulo Dybala a făcut parte din lotul naționalei Argentinei la CM din Qatar și este proaspăt câștigător al turneului final mondial.

În acest sezon, Dybala a marcat 11 goluri și a oferit 7 pase decisive în 22 de apariții pentru AS Roma.