Victor Osimhen are parte de un sezon de excepție alături de Napoli, fiind cel mai bun marcator din campionatul Italiei, cu 18 reușite în 19 apariții.

Victor Osimhen, NapoliFoto: Luca Amedeo Bizzarri/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Victor Osimhen a ajuns la 100 de goluri înscrise în carieră, fiind mai rapid decât Lionel Messi și Cristiano Ronaldo

Adus în vara anului 2020 pentru 75 de milioane de euro de la Lille, Victor Osimhen este cel mai în formă jucător al celor de la Napoli, alături de georgianul Kvaratskhelia.

Atacantul nigerian este și unul dintre cei mai vânați jucători din Europa, fiind dorit insistent de Manchester United.

Cotat în prezent la 70 de milioane de euro conform Transfermarkt, Victor Osimhen a atins borna de 100 de goluri înscrise în carieră.

Nigerianul a avut nevoie de doar 197 de apariții pentru a realiza această performanță, fiind mult mai rapid decât Lionel Messi și Cristiano Ronaldo.

Dacă Leo Messi a avut nevoie de 210 jocuri pentru a marca primele sale 100 de goluri, Cristiano Ronaldo a reușit această performanță abia după 301 partide.

Doar Kylian Mbappe și Erling Haaland au avut nevoie de mai puține meciuri pentru a marca primele 100 de goluri. Atacantul celor de la Paris Saint Germain a reușit această performanță după 180 de apariții, în timp ce fotbalistul lui Manchester City a ajuns la cota 100 în doar 146 de meciuri.

Chiar în această iarnă, Napoli a refuzat o ofertă de 135 de milioane de euro pentru Victor Osimhen.