Angel Di Maria a jucat la PSG preț de șapte sezoane, iar în vara anului trecut s-a transferat la Juventus. Argentinianul povestește cum stau lucrurile într-un vestiar plin de vedete precum cel al campioanei Franței.

Angel Di MariaFoto: Natacha Pisarenko / AP / Profimedia

>> Neymar i-a enervat pe șeici - Suma pentru care va fi vândut de PSG

Kyian Mbappe, șeful vestiarului de la PSG - Peste Messi și Neymar

Conform spuselor lui Di Maria, conducerea parizienilor i-a dat putere totală lui Kylian Mbappe după ce acesta a decis să-și prelungească contractul cu PSG.

„I-au dat toată responsabilitatea (n.r. lui Mbappe). L-au făcut să rămână când a putut să plece şi i-au dat această responsabilitate importantă ca să fie el şi nimeni altcineva.

Dar ei, i-au dat toată puterea lui Mbappe având lângă el cel mai bun jucător din istorie (n.r. Lionel Messi). E greu să contrazici toate astea, i-au dat această forţă pentru că este francez, vine de acolo şi a câştigat un Mondial.

Kylian are o carieră grozavă înaintea lui. Când eram la PSG, era un băiat bun. Cred că nu s-a schimbat”, spune Angel Di Maria pentru ESPN, conform L'Equipe.

Lionel Messi, mai bun decât Diego Maradona

Di Maria l-a adus în discuție și pe Diego Maradona, cel despre care spune că este o legendă pentru fotbalul din Argentina, dar că Lionel Messi este în viziunea sa cel mai bun jucător din istoria fotbalului.

„Leo trebuie să fie la următorul Mondial... da, da, da! Vorbim de Leo Messi, cel care a cucerit şapte Baloane de Aur şi a câştigat totul cu Barcelona.

Diego este Diego şi va rămâne Diego pe viaţă. M-a susţinut în cele mai grele momente, când toată lumea era împotriva mea. Până în ziua în care voi muri, Diego va fi totul pentru mine. Dar pentru generaţia mea, din câte am văzut, cel mai bun jucător din istorie este Leo”, a conchis Angel Di Maria.