Christian Atsu, fotbalist ghanez de la clubul turc Hatayspor, a fost găsit mort sub dărâmăturile clădirii în care locuia în Hatay, în sudul Turciei, a anunţat, sâmbătă, agentul său citat de agenţia privată turcă DHA.

Christian AtsuFoto: Iam Burn/News Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

„Corpul neînsufleţit al lui Atsu a fost găsit sub dărâmături. I-a fost găsit şi telefonul”, a declarat agentul său Murat Uzunmehmet.

Christian Atsu avea bilet pentru a pleca din Turcia cu câteva ore înainte de seism, dar s-a răzgândit după ce a marcat golul victoriei într-un meci din prima ligă, transmite News.ro.

Christian Atsu a adus victoria echipei sale în ziua dinaintea cutremurului, în meciul cu formaţia Kasimpaşa, scor 1-0. Atsu a marcat în minutul 90+7. Christian Atsu avea 31 de ani.

Un cutremur major cu magnitudinea 7,8 a lovit luni, 6 februarie, centrul Turciei și nord-vestul Siriei, provocând zeci de mii de victime.

Multe clădiri s-au prăbușit în regiunea acoperită de zăpadă, forțele de salvare începând căutarea supraviețuitorilor prinși sub dărâmături. Cutremurul a fost urmat de un alt seism devastator de magnitudine 7,7.