Deși în timpul Campionatului Mondial de fotbal din Qatar se anunțase că Messi și conducerea clubului Paris Saint-Germain au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului, lucrurile sunt departe de a fi rezolvate.

Lionel MessiFoto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Shutterstock Editorial / Profimedia

Messi a refuzat prima propunere a PSG

Cu o zi în urmă, tatăl lui Lionel Messi s-a întâlnit cu conducerea parizienilor, dar după discuții, campionul mondial a refuzat prima propunere de prelungire a contractului, scrie L’Equipe.

Dacă în luna noiembrie anunțau că după încheierea CM 2022 se va semna noul contract, francezii nu au reușit să ajungă la un acord cu septuplul câștigător al Balonului de Aur.

Oferta de prelungire a contactului scadent în vara acestui an trebuia să corespundă opțiunii incluse în angajamentul semnat în 2021, care prevedea un an suplimentar. Însă din cauza problemelor financiare prin care trece PSG, termenii au fost revizuiți.

Conform L’Equipe, discuțiile din toamnă cu Luis Campos și Nasser al-Khelaifi au decurs bine, dar pe măsură ce săptămânile trec, un acord pare tot mai puțin probabil.

Lionel Messi, tentat de Inter Miami

Dacă o revenire la Barcelona pare greu de realizat, în ultima perioadă s-a vorbit despre o ofertă venită din MLS.

Clubul deținut de David Beckham, Inter Miami, îl dorește insistent pe Messi, care ar putea fi tentat de condițiile oferite de americani.

Aflat în ultimele șase luni de contract, căpitanul Argentinei poate semna deja cu orice echipă, din postura de jucător liber.