Rodrygo, unul dintre jucătorii care au impresionat în ultima perioadă la Real Madrid, a dezvăluit că a avut un acord de transfer cu FC Barcelona înainte de a ajunge pe Santiago Bernabeu.

RodrygoFoto: Eurasia Sport Images/SPP / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rodrygo (Real Madrid) putea ajunge la Barcelona

Real a plătit 45 de milioane de euro în 2019 pentru a obține serviciile tânărului brazilian (a venit de la Santos), dar acesta a afirmat acum că a fost foarte aproape de un transfer pe Camp Nou.

„Când tatăl meu mi-a dat vestea... Întotdeauna spun această poveste. Aveam două tricouri: unul pentru Barca și unul pentru Real Madrid și a trebuit să aleg. Mi-a fost foarte ușor să o fac. Dar totul a fost convenit cu Barcelona, a fost o surpriză pentru mine, nu mă așteptam să vină Real Madrid. A fost o sperietură, dar apoi a fost unul dintre cele mai fericite momente din viața mea” - Rodrygo, într-un interviu pentru GOAL.

Chiar dacă a ratat un penalty crucial în înfrângerea suferită de Brazilia în fața Croației (Cupa Mondială din Qatar, sferturi de finală), Rodrygo spune că nu va refuza niciodată să execute o lovitură de pedeapsă.

„Da, sunt întotdeauna acolo pentru a-mi asuma responsabilitatea. La fel ca la Cupa Mondială. Când au întrebat cine vrea să execute lovitura de pedeapsă, eu am fost acolo și voi fi mereu acolo. Nu mă voi sustrage niciodată de la responsabilitățile mele" - Rodrygo.

Rodrygo (22 ani) a cucerit șapte trofee cu Real și a ajutat formația blanco să câștige Champions League în sezonul precedent.

În acest sezon, Real a câștigat Cupa Mondială a Cluburilor și rămâne în cursa pentru Copa del Rey și Champions League, dar nu stă la fel de bine în LaLiga (se află la 11 puncte în spatele rivalei FC Barcelona).