A trecut deja o săptămână de la cutremurele devastatoare care au zguduit Turcia și Siria, iar Hagi și Gică Popescu nu au uitat de dragostea și respectul pe care le-au primit din partea poporului turc.

Gica PopescuFoto: Inquam Photos / Stefan Constantin

Gheorghe Hagi și Gică Popescu, donație de 50 de mii de euro pentru poporul turc

După ce Daniel Pancu a donat aproximativ 25 de mii de euro victimelor cutremurelor din Turcia, a venit rândul oficialilor de la Farul Constanța să ajute.

„Așa cum turcii nu îi uită pe Hagi și Popescu, nici noi nu avem cum să uităm Turcia.

Astăzi, împreună cu Gică Hagi, am fost în vizită la Excelența Sa Ozgur Kivanç Altan, Ambasadorul Turciei în România.

Clubul Farul Constanța a asigurat Ambasadei Turciei tot sprijinul în această perioadă extrem de dificilă și a venit în ajutorul victimelor cu o donație de 50.000 de euro.

Îi mulțumim Excelenței Sale pentru primirea făcută și ne dorim din suflet ca veștile rele ce vin dinspre Turcia să se încheie, iar poporul turc să rămână puternic.” - este mesajul postat de Gică Popescu pe pagina sa oficială de Instagram.

Gică Popescu a jucat în perioada 1997-2001 în tricoul celor de la Galatasaray și a câștigat 4 titluri de campion al Turciei, două Cupe ale Turciei, o Cupa UEFA și Supercupa Europei.

De partea cealaltă, Gică Hagi a evoluat în tricoul „CimBom” în perioada 1996-2001. Față de Gică Popescu, Hagi a câștigat și două Supercupe ale Turciei.

Împreună, cei doi au strâns 370 de apariții pentru Galatasaray.