Lionel Messi și Kylian Mbappe s-au accidentat luna aceasta și erau incerți pentru meciul cu Bayern Munchen din optimile Champions League, dar cei doi au fost surprinși luni antrenându-se alături de restul jucătorilor de la PSG.

Kylian Mbappe si Lionel MessiFoto: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia

Lionel Messi și Kylian Mbappe ar putea juca împotriva lui Bayern Munchen

Messi a suferit o leziune la ischiogambieri în timpul meciului cu Olympique Marseille din Cupa Franței, iar PSG a anunțat că Mbappe va avea nevoie de trei săptămâni pentru a se recupera după ce s-a accidentat la coapsa stângă pe 1 februarie.

Doar că Mbappe s-a antrenat normal în ultimele zile și ar putea fi apt pentru meciul de marți, lucru pe care Julian Nagelsmann (antrenorul lui Bayern Munchen) l-a intuit în momentul în care a acuzat campioana Franței că blufează în privința gravității accidentării atacantului.

„Nu cred că va absenta Mbappe. Nu știu ce problemă are, așa că presupun că va juca. Pe siteul lor scrie vag că va sta până la trei săptămâni. Dacă nu este o accidentare structurală nu îmi pot imagina că va rata meciul, dar nu știu. Mă pregătesc ca de obicei, ca și când ar juca. Ar putea fi și o cacealma din partea lor”, spunea Nagelsmann, pe 5 februarie.

Lionel Messi și Marco Verratti au lipsit de la meciul cu AS Monaco, dar cei doi vor fi probabil titulari împotriva bavarezilor.

PSG și Bayern Munchen se vor întâlni marți, de la ora 22:00, în prima manșă a optimilor Champions League. Partida de pe Parc des Princes va fi transmisă în format LiveBLOG pe HotNews.ro.