AC Milan a reușit să pună capăt seriei de rezultate negative și a obținut o victorie importantă în fața celor de la Torino, scor 1-0. Ciprian Tătărușanu a fost titular la gazde și a avut o evoluție apreciată de presa italiană.

Ciprian TatarusanuFoto: Danilo Gemito / ipa-agency.net / PA Images / Profimedia

Ciprian Tătărușanu, evoluție apreciată în AC Milan vs Torino 1-0

Portarul român a fost integralist, a avut câteva intervenții bune și a fost notat cu 6 de TuttoMercatoWeb și cu 6,5 de SempreMilan și Corriere della Sera.

„Toți ochii sunt ațintiți asupra lui de fiecare dată când mingea gravitează în careu. În prima repriză nu are de făcut intervenții, în afară de o ieșire în fața lui Sanabria, unde se sincronizează bine. În repriza a doua, este nesigur la un șut al lui Singo” - TuttoMercatoWeb(6).

„​L-a 'dezamorsat' de trei ori pe Sanabria, ieșind bine în fața paraguayanului după o greșeală gravă a lui Kjaer. El a respins și șutul lui Singo cu stângul. A ținut efectiv Milanul pe linia de plutire înainte de reușita lui Giroud” - Corriere della Sera (6,5).

„A fost un meci bun al românului, care a împiedicat-o pe Torino să înscrie. De asemenea, a fost decent în aer și nu a comis greșeli” - SempreMilan (6.5).

Campioana en-titre a marcat unicul gol al partidei prin Olivier Giroud (min 62), fotbalist care este pe punctul de a-și prelungi contractul.

Clasament Serie A

1. Napoli 56p

2. Inter 43p

3. AC Milan 41p (+1 meci)

4. AS Roma 40p

5. Lazio 39p

6. Atalanta 38p etc.