După ce Bayern Munchen l-a concediat pe antrenorul cu care s-a pregătit în ultimii 11 ani, Manuel Neuer a lansat mai multe acuzații către conducerea clubului bavarez, iar portarul riscă mai multe sancțiuni.

Manuel NeuerFoto: Sebastian El-Saqqa / DPA / Profimedia

Manuel Neuer poate fi amendat cu echivalentul unui salariu lunar, aproximativ 1.6 milioane de euro

Accidentat grav la schi, Manuel Neuer nu i-a menajat deloc pe oficialii clubului Bayern Munchen și i-a criticat dur pe aceștia după ce l-au demis pe Toni Tapalovic, antrenorul cu care acesta a lucrat timp de 11 ani.

În cadrul podcastului Bayern Insider, Christian Falk a dezvăluit că Manuel Neuer și Julian Nagelsmann au avut o discuție cu privire la interviul dat de portarul german în The Athletic.

Conducerea celor de la Bayern Munchen a întocmit un raport și potrivit BILD, acesta riscă o amendă de aproximativ 1.6 milioane de euro (salariul său pe o lună).

În respectivul interviu, Manuel Neuer a subliniat că acest conflict cu conducerea este „cel mai rău lucru pe care l-a experimentat în cariera sa”.

Philip Lahm, fostul căpitan al bavarezilor, a fost și el amendat într-o situație similară, în perioada când Bayern era condusă de Louis van Gaal. Atunci, Lahm a plătit o amendă de 50 de mii de euro.