În ciuda faptului că este anchetată pentru încălcarea mai multor reguli de fair-play financiar, Manchester City și-a stabilit deja țintele pentru vara anului 2023.

Jucatorii echipei Manchester CityFoto: Robbie Stephenson/JMP / Shutterstock Editorial / Profimedia

>>> Manchester City, acuzată că a încălcat regulile fair-play-ului financiar - Campioana Angliei riscă retrogradarea

Jude Bellingham, Ben Chilwell, Declan Rice și Rafael Leao, doriți pe Etihad Stadium

Potrivit englezilor de la City Xtra, Manchester City și-a stabilit deja țintele pentru următorul sezon și este dispusă să investească bani foarte mulți pentru achiziția de noi jucători care să întărească echipa.

Mai întâi, „cetățenii” se vor bate cu Chelsea, Real Madrid și Liverpool pentru Jude Bellingham, fotbalistul celor de la Borussia Dortmund care stă la baza oricărei linii de mijloc la ora actuală.

Borussia Dortmund nu este dispusă să se despartă de acesta pentru o sumă de sub 100 de milioane de euro, iar City are oponenți de calibru în încercarea de a-l semna pe mijlocașul britanic.

Totodată, formația antrenată de Pep Guardiola a pus ochii pe Ben Chilwell, fotbalistul celor de la Chelsea care a suferit o accidentare gravă și care este așteptat să revină începând cu sezonul 2023/24.

Mai mult decât atât, campioana en-titre a Angliei nu îl scapă din ochi nici pe Declan Rice, căpitanul celor de la West Ham United.

Jucătorul în vârstă de 24 de ani este dorit de Arsenal și Chelsea, iar cota sa de piață este de aproximativ 80 de milioane de euro conform Transfermarkt.

Potrivit aceleași surse, Rafael Leao este o altă țintă importantă a celor de la Manchester City. Portughezul nu și-a prelungit încă contractul cu AC Milan și este un jucător de care s-au interesat mai multe cluburi.