Napoli are parte de un sezon fantastic și se îndreaptă cu pași repezi către titlul de campioană în Serie A. Golgheterul acestora este la mare căutare, dar conducerea a anunțat că este netransferabil.

Victor OsimhenFoto: Insidefoto / ddp USA / Profimedia

Victor Osimhen, vânat de cluburi de top din Europa - Patronul lui Napoli, răspuns categoric

Victor Osimhen are parte de un sezon remarcabil alături de Napoli. Nigerianul este golgheterul din Serie A cu 16 goluri în 17 apariții pentru echipa antrenată de Luciano Spalletti.

Evident, vârful în vârstă de 22 de ani a atras atenția celor mai importante cluburi din Europa, iar Manchester United este principala candidată pentru a-l transfera pe Osimhen.

Adus de Napoli pentru suma de 75 de milioane de euro de la Lille, Osimhen este dorit pe Old Trafford la Manchester United, asta pentru că Erik ten Hag are nevoie de un atacant de calibru.

Britanicii ar fi făcut o ofertă de 121 de milioane de euro, ofertă ce a fost refuzată de președintele Aurelio de Laurentiis.

Potrivit BILD, acesta a confirmat că Victor Osimhen nu este de vânzare și că echipa sa nu are probleme financiare pentru a fi nevoită să îl vândă.

„Pot să vă spun că Osimhen nu este de vânzare. Există o cerere mare pentru jucătorii noștri, dar nu trebuie să vindem pe nimeni. Nu avem datorii.”