Manuel Neuer și-a încheiat cariera de jucător la Bayern Munchen, susține presa din Germania, după interviul incendiar în care atacă legendele clubului pentru decizia de a-l concedia pe antrenorul de portari.

Manuel NeuerFoto: Frank Hoermann/SVEN SIMON / AFP / Profimedia

Manuel Neuer, criticat de toată lumea

Portarul este accidentat, după ce la mijlocul lunii decembrie și-a rupt piciorul în timp ce schia și va lipsi cel puțin jumătate de an, dar șansele să revină în poarta campioanei Germaniei sunt tot mai mici, scrie Daily Mail.

După ce Bayern l-a concediat pe antrenorul de portari Toni Tapalovic, internaționalul german a acordat un interviu pentru The Athletic, în care reacționa aspru la adresa clubului.

Președintele Oliver Kahn a avertizat că „vom vorbi cu el foarte serios” despre nemulțumirile făcute publice, iar legenda Lothar Matthaus consideră că Neuer nu mai poate rămâne căpitanul lui Bayern.

Nu în ultimul rând, antrenorul Nagelsmann a declarată că interviul portarului „nu ajută la calmarea lucrurilor”.

Conform presei germane, Nagelsmann este autorul moral al demiterii lui Tapalovic, pe care îl bănuia de scurgerea informațiilor dintre membrii staff-ului, care apoi ajungeau în vestiar prin intermediul lui Manuel Neuer.

Cum Bayern a fost nevoită să îl transfere pe Yann Sommer de la Borussia Monchengladbach, iar în vară se va întoarce și Alexander Nubel după împrumutul la Monaco, Neuer ar deveni al treilea portar al echipei.