CFR Cluj a pierdut la limită meciul de pe teren propriu împotriva celor de la FCSB, scor 0-1, în cadrul etapei cu numărul 24 din Liga 1. Roș-albaștrii au avut o prestație dezinvoltă și și-au creat mai multe ocazii de gol, motiv pentru care au primit laude din partea mai multor voci importante, inclusiv cea a lui Dan Petrescu (55 de ani).

Dan PetrescuFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Deși laudele antrenorului campioanei s-au limitat asupra jocului făcut de FCSB în prima repriză, Petrescu a declarat că victoria oaspeților a fost meritată și i-a comparat cu Slavia Praga, echipă pe care CFR Cluj a întâlnit-o în grupele Conference League sezonul acesta.

"FCSB, în prima repriză, a fost mai bună. Mi s-a părut că era meciul cu Slavia Praga. Și ei au venit peste noi, ne-au atacat, ne-au surprins cu pressing, iar noi am fost moi. În a doua repriză, am intrat parcă cu o totul altă echipă și nu mă gândeam că luăm gol, ci că vom da. Chiar vorbeam pe bancă toți că o să marcăm pe final.

Indiferent de rezultatul de azi, lupta va fi până la capăt. Și nu între două echipe, ci în cinci sau șase. În cinci sigur va fi lupta până în ultima etapă. N-are rost să zic echipele, le știți și voi", a spus Petrescu, la conferința de presă de după meci.

Citește mai mult pe Digisport.ro