Liverpool și-a surprins din nou într-un mod neplăcut fanii, formația pregătită de Jurgen Klopp pierzând, scor 3-0, meciul jucat în Premier League pe terenul celor de la Wolverhampton.

Mo SalahFoto: Action Plus Sports Images / Alamy / Alamy / Profimedia

>> Jurgen Klopp, dezamăgit după eșecul cu Wolverhampton din Premier League: „Nu există scuze”

Mo Salah, scos la vânzare de Liverpool

„Cormoranii” se zbat la jumătatea ierarhiei din Anglia (se află pe locul 10, la 11 puncte distanță de ultimul loc care asigură prezența în Champions League), echipa fiind departe de așteptările fanilor de pe Anfield.

Conform Calciomercato, în vară trupa din Liverpool ar putea trece printr-un amplu proces de schimbare a lotului, iar printre cei care au șanse mari să părăsească gruparea de pe Anfield se numără și vedeta Mohamed Salah.

Egipteanul ar putea fi lăsat să plece în schimbul a 80 de milioane de euro, iar PSG este interesată de aducerea atacantului.

Pe lângă Salah, pe lista posibilelor plecări se mai află fundașii centrali Joel Matip (31 de ani) și Nat Phillips (25 de ani).

În vârstă de 30 de ani, Salah tocmai și-a prelungit contractul cu Liverpool, el având un salariu foarte mare: undeva la aproximativ 24 de milioane de euro pe sezon.

În actuala stagiune, Salah a bifat 7 goluri și 4 pase decisive în cele 19 meciuri jucate pentru Liverpool.

Egipteanul a venit la Liverpool de la AS Roma, în 2017 cormoranii achitând 42 de milioane de euro în schimbul fotbalistului.