Starul francez Kylian Mbapee a avut parte de mult ghinion în ultima partidă câștigată de PSG, 3-1 contra celor de la Montpellier. După ce a ratat de două ori o lovitură de la 11 metri, atacantul a ieșit accidentat și va rata mai multe meciuri importante.

Kylian MbappeFoto: Thibault Camus / AP / Profimedia

Kylian Mbappe va lipsi trei săptămâni

Deși inițial se credea că are o simplă lovitură, chiar antrenorul Cristophe Galtier susținând că nu pare nimic grav, clubul din Paris a anunțat că perioada de recuperare va dura trei săptămâni.

„După ce a fost supus unor teste, Kylian Mbappe are o accidentare la coapsa stângă, la nivelul bicepsului femural. Va lipsi de pe teren timp de trei săptămâni”, a anunțat PSG.

Mbappe ratează meciul cu Bayern Munchen din Liga Campionilor

Pentru campioana Franței urmează meciurile cu Toulouse (4 februarie, Ligue 1), Marseille (8 februarie, optimi Cupa Franței), Monaco (11 februarie, Ligue 1), Bayern Munchen (14 februarie, optimi Champions League) și Lille (19 februarie, Ligue 1).

De departe cel mai important duel ce va fi ratat de Kylian Mbappe este meciul din optimile Ligii Campionilor, disputat pe teren propriu în compania campioanei Germaniei, Bayern Munchen.