PSG s-a desprins în fruntea ierarhiei din Ligue 1, după ce a învins cu 3-1 pe Montpellier, dar Kylian Mbappe și Sergio Ramos au părăsit terenul accidentați. După meciul de pe Stade de la Mosson, antrenorul Christophe Galtier a vorbit despre problemele celor două vedete ale campioanei Franței.

Kylian MbappeFoto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kylian Mbappe și Sergio Ramos vor fi apți pentru meciul cu Bayern Munchen

Galtier a afirmat că accidentările suferite de Ramos și Mbappe nu par a fi grave și că aceștia au fost scoși de pe teren pentru că gruparea pariziană va avea un program încărcat în perioada următoare (cinci meciuri între 4 și 19 februarie).

„Sergio a preferat să plece și să nu își asume riscuri din cauza disconfortului pe care îl simțea la aductor. În ceea ce-l privește pe Kylian, a primit o lovitură în spatele genunchiului și la mușchi. Este o vânătaie, un hematom? Nu știm încă.

Am preferat să nu riscăm, pentru că avem un program foarte încărcat, dar nu pare să fie foarte grav pentru niciunul dintre jucători” - Christophe Galtier, citat de Reuters.

Paris Saint-Germain s-a impus în deplasarea de la Montpellier, scor 3-1, în etapa a 21-a din Ligue 1, după ce în prima repriză Mbappe a ratat un penalty de două ori.

Pentru campioana Franței urmează meciurile cu Toulouse (4 februarie, Ligue 1), Marseille (8 februarie, optimi Cupa Franței), Monaco (11 februarie, Ligue 1), Bayern Munchen (14 februarie, optimi Champions League) și Lille (19 februarie, Ligue 1).