Mai sunt câteva ore până când perioada de mercato se va închide, iar multe cluburi încă sunt în discuții pentru aducerea de noi jucători care să își ajute echipele la îndeplinirea obiectivelor.

Hakim Ziyech, ChelseaFoto: Paul Greenwood / Shutterstock Editorial / Profimedia

Hakim Ziyech, aproape de PSG - Keylor Navas ajunge în Premier League - Thorgan Hazard a fost împrumutat la PSV Eindhoven

Chelsea a fost cea mai activă echipă din această perioadă de transferuri, însă formația antrenată de Graham Potter nu a terminat și este pe punctul de a-l transfera pe Enzo Fernandez de la Benfica Lisabona.

>>> Suma uriașă cheltuită de Chelsea pentru transferuri / Mai mult decât La Liga, Serie A, Ligue 1 și Bundesliga la un loc

Totodată, Paris Saint Germain este în negocieri cu echipa de pe Stamford Bridge pentru împrumutul lui Hakim Ziyech.

La rândul ei, campioana Franței este dispusă să îl împrumute pe portarul Keylor Navas în Premier League, la nou promovata Nottingham Forest.

Thorgan Hazard a fost prezentat oficial de către cei de la PSV Eindhoven, mijlocașul belgian fiind adus sub formă de împrumut până la finalul acestui sezon de la Borussia Dortmund.

Chiar dacă l-a cedat pe Memphis Depay la Atletico Madrid, Barcelona este și ea pe punctul de a oficializat transferul fundașului de la LA Galaxy, Julian Araujo.

Tot joi seară, Manchester United și Bayern Munchen au ajuns la un acord pentru împrumutul austriacului Marcel Sabitzer.