Deși a investit sume uriașe pe transferuri în această iarnă, Chelsea este pe cale să aducă un fotbalist care a câștigat Cupa Mondială din Qatar. Jucătorul face marți vizita medicală.

Enzo FernandezFoto: Florencia Tan Jun/PxImages/Icon Sportswire / AP / Profimedia

>>> Suma uriașă cheltuită de Chelsea pentru transferuri / Mai mult decât La Liga, Serie A, Ligue 1 și Bundesliga la un loc

Enzo Fernandez va juca în cele din urmă pentru Chelsea - Jucătorul Benficăi a impresionat la CM 2022 și va deveni cel mai scump fotbalist din istoria Premier League

Transformată într-o adevărată telenovelă, mutarea lui Enzo Fernandez la Chelsea se va face în cele din urmă în ultimele ore de mercato.

Potrivit jurnaliștilor de la Sky Sports, Enzo Fernandez face chiar acum vizita medicală în Lisabona. Cei de la Chelsea au trimis o echipă special pentru a se ocupa de proaspătul câștigător al Cupei Mondiale.

Conform sursei citate, britanicii vor achita o sumă record de 120 de milioane de euro, iar Enzo Fernandez va deveni cel mai scump jucător din istoria campionatului Angliei.

Jack Grealish este deținătorul recordului, fiind achiziționat de Manchester City de la Aston Villa pentru 117.5 milioane de euro.

Oficialii clubului Benfica Lisabona au refuzat în repetate rânduri ofertele venite dinspre formația din Premier League, dar în cele din urmă cele două părți au ajuns la un consens.

29 de apariții, 4 goluri și 7 pase decisive are Enzo Fernandez pentru Benfica Lisabona în actuala stagiune.