​După eșecul usturător suferit pe San Siro în fața celor de la Sassuolo (2-5), Ciprian Tătărușanu a fost luat la țintă pe social media de către fanii Milanului, fiind considerat principalul vinovat pentru forma slabă a echipei.

Ciprian TatarusanuFoto: Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia

>>> Ciprian Tătărușanu, comparat de presa din Italia cu o reptilă după evoluțiile mediocre

Alessandro Costacurta sare în apărarea lui Ciprian Tătărușanu

AC Milan a primit 18 goluri în anul 2023 cu Ciprian Tătărușanu între buturi, iar portarul român a fost din nou ținta ironiilor, fiind vizat și criticat de suporterii campioanei Italiei.

Fără victorie în Serie A din 4 ianuarie (cu Salernitana, scor 2-1), AC Milan a fost eliminată din Cupa Italiei, a pierdut Supercupa Italiei cu Inter și a coborât pe locul 5 în campionat.

„Diavolul milanez” este la 15 puncte de liderul Napoli și va întâlni Inter în următoarea etapă de Serie A (5 februarie, ora 21:45).

Cu peste 600 de apariții în tricoul Milanului, Alessandro Costacurta a vorbit despre situația grea în care se află fosta sa echipă.

Mai mult decât atât, fostul mare fundaș italian a dorit să sublinieze că Tătărușanu nu este sub nicio formă vinovat pentru situația în care se află acum Milanul.

„Jucătorii nu mai au aceeași concentrare de anul trecut. Lucrurile nu merg bine. Defensiva pare cea mai mare problemă.

Tătărușanu? Din punctul meu de vedere, el este ultimul care ar trebui criticat.” - a spus acesta pentru tuttomercatoweb.com.