Perioada nefastă de la AC Milan continuă, asta după ce campioana en-titre a pierdut inexplicabil pe teren propriu în fața celor de la Sassuolo, scor 2-5.

Ciprian TatarusanuFoto: Ian Walton / AP / Profimedia

AC Milan, tot mai departe de Napoli - 4 meciuri fără succes în Serie A

Cu Ciprian Tătărușanu titular, AC Milan a deschis scorul după doar 8 minute prin Olivier Giroud, dar reușita francezului a fost anulată pe motiv de ofsaid.

În decurs de 3 minute, Sassuolo conducea deja cu 2-0, grație golurilor înscrise de Gregoire Defrel (min 19) și Davide Frattesi (min 22).

Olivier Giroud a înscris în cele din urmă un gol valabil și a redus din diferență (min 24), dar după cele două assist-uri oferite, Domenico Berardi a dus scorul la 3-1 cu un sfert de oră înainte de pauză.

În debutul părții secunde, situația a devenit serioasă pe San Siro, iar Sassuolo a marcat și golul 4, din lovitură de la 11 metri (Armand Lauriente, min 47).

Domenico Berardi a dat un nou assist la golul cu numărul 5, izbutit de Matheus Henrique (min 79), iar Divock Origi a închis tabela în minutul 81.

Este al patrulea meci fără succes PENTRU AC Milan în Serie A. Campioana rămâne la 12 puncte în spatele celor de la Napoli, care au un meci în minus.

Totuși, la cum stau lucrurile, obiectivul realizabil al echipei este un loc de Champions League, însă și acela este în pericol.

Aici poți vedea rezumatul partidei dintre AC Milan și Sassuolo

Clasament Serie A

1. Napoli 50p

2. Inter 40p

3. Atalanta 38p

4. AC Milan 38p

5. Lazio 37p

6. AS Roma 37p

7. Udinese 28p