După ce a refuzat prelungirea contractului cu Inter, fundașul central Milan Skriniar a semnat cu Paris Saint Germain și va ajunge la formația din Ligue 1 începând cu vara anului 2023.

Milan Skriniar, InterFoto: Marco Canoniero / Shutterstock Editorial / Profimedia

Milan Skriniar a semnat cu PSG - Fundașul a refuzat prelungirea contractului cu Inter

În vârstă de 27 ani, Milan Skriniar a început fotbalul profesionist la Zilina, iar timp de un an a fost împrumutat FC Vion Zlate Moravce.

În 2016 a ajuns în Serie A la Sampdoria, iar Inter l-a achiziționat în vara anului 2017 pentru suma de 34 de milioane de euro.

A strâns 242 de apariții la echipa „nerazzurilor”, alături de care a câștigat titlul, cupa și două supercupe ale Italiei.

Sâmbătă seară, jurnalistul italian Fabrizio Romano a confirmat că fundașul a ajuns la un acord cu Paris Saint Germain și că va juca pe Parc des Princes începând din sezonul următor.

Astfel, el va merge gratis la campioana din Ligue 1, fiind în ultimele 6 luni de contract cu Inter.

Paris Saint Germain a încercat și în vara anului 2022 să îl cumpere pe acesta, dar Inter a precizat că ia în calcul doar oferte începând de la 80 de milioane de euro.

Skriniar a mai fost și în vizorul celor de la Manchester United și Tottenham, dar fundașul central nu a luat în calcul opțiunile respective.