​Accidentat grav în urmă cu un an, Ianis Hagi este pregătit pentru revenirea pe teren, iar antrenorul celor de la Glasgow Rangers a anunțat că internaționalul român a fost inclus în lotul pentru meciul cu St. Johnstone (sâmbătă, de la ora 17:00, în etapa a 23-a din Premiership).

Ianis HagiFoto: Steve Welsh / PA Images / Profimedia

Într-un meci din Cupa Ligii Scoției disputat împotriva celor de la Stirling, Ianis Hagi a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior de la genunchiul drept și a fost supus unei intervenții chirurgicale.

De atunci, fotbalistul s-a tot pregătit pentru revenirea pe teren, iar la final de 2022, Ianis a semnat și prelungirea contractului cu echipa de pe Ibrox.

Ianis Hagi, în lotul lui Glasgow Rangers pentru meciul cu St. Johnstone

Michael Beale, antrenorul celor de la Rangers, a afirmat că Ianis nu este încă pregătit pentru a juca 90 de minute, dar a fost inclus în lot și ar putea juca sâmbătă.

„Ianis este un fotbalist tânăr, cu cele mai bune momente ale carierei în fața sa. Românul este o persoană specială în acest grup și are o personalitate puternică. Ianis este foarte iubit la Rangers și ne bucurăm cu toții să-l avem alături de noi” - Michael Beale.