Nicolo Zaniolo este unul dintre jucătorii pe care Jose Mourinho nu și-i mai dorește la AS Roma, iar mai multe echipe au făcut un pas spre a-l transfera pe cel care a fost supranumit noul Francesco Totti.

Nicolo Zaniolo, AS RomaFoto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Nicolo Zaniolo, între Bournemouth și campioana AC Milan

Ajuns la 23 de ani, Nicolo Zaniolo era privit drept unul dintre cei mai promițători fotbaliști ai Romei, dar accidentările l-au ținut mult timp departe de gazon.

Cotat la 30 de milioane de euro conform Transfermarkt, Zaniolo nu mai face parte din planurile lui Jose Mourinho, așa că transferul său la o altă echipă ar fi o opțiune bună de ambele părți.

Potrivit jurnalistului italian Fabrizio Romano, Bournemouth a înaintat deja o ofertă de 30 de milioane de euro pentru fotbalistul italian, plus bonusuri.

Totodată, AC Milan și-l dorește și ea pe Zaniolo la echipă, dar campioana Italiei ar opta pentru un împrumut până la vară cu opțiune de cumpărare definitivă.

Nicolo Zaniolo a strâns 17 apariții în acest sezon pentru câștigătoarea UEFA Conference League 2022, reușind să marcheze două goluri și să ofere 3 assist-uri.