Luka Modric se află sub contract cu Real Madrid până în vara acestui an, iar mai multe cluburi au luat în calcul ofertarea acestuia. Croatul ar putea fi coleg cu un fost jucător de la Real Madrid.

Luka ModricFoto: Pressinphoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Luka Modric, ofertat de către cei de la Al-Nassr - Croatul ar vrea să-și încheie cariera la Real Madrid

Sosit în vara anului 2012 pe Santiago Bernabeu, Luka Modric se apropie încet dar sigur de retragerea din activitate.

Ajuns la vârsta de 37 de ani, mijlocașul croat a primit o ofertă colosală de la Al-Nassr, însă conform publicației 24sata Modric a refuzat-o.

Vicecampion mondial în 2018 cu naționala Croației, Modric și-ar dori să semneze un nou contract cu Real Madrid, urmând să se retragă din activitate în vara anului 2024.

Potrivit sursei citate, Modric ar fi putut câștiga aproximativ 40 de milioane de euro pe an la Al-Nassr, acolo unde ar fi evoluat alături de fostul său coleg de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo.

Pentru moment, Luka Modric nu a primit o nouă ofertă din partea celor de la Real Madrid, însă este doar o chestiune de timp.

Decarul „los blancos” a fost criticat de un fost fotbalist al echipei de pe Santiago Bernabeu, Guti.

„Am îndoieli cu Luka Modric. Nu va avea spațiu în sezonul viitor. Real Madrid nu are nevoie de el.

Nu știu dacă va veni Bellingham sau un alt mijlocaș, dar trebuie să plece la un moment dat.” - a declarat acesta pentru El Chiringuito.

459 de apariții are Luka Modric în tricoul celor de la Real Madrid. Croatul a marcat 36 de goluri și a oferit 73 de pase decisive.

Din 2012 și până în prezent, Luka Modric a câștigat de 3 ori La Liga, o Cupă a Spaniei, 4 Supercupe, 5 trofee UEFA Champions League, 4 Supercupe ale Europei și de 4 ori Mondialul Cluburilor.

Totodată, în perioada petrecută la Real Madrid, Luka Modric a câștigat și cel mai prestigios trofeu la nivel individual, Balonul de Aur (2018).