După campania de transferuri din vară, când a adus vedete ca Icardi, Mertens, Torreira sau Dubois, Galatasary Istanbul se pregătește de o nouă lovitură în această iarnă: Ianis Hagi.

Ianis HagiFoto: Steve Welsh / PA Images / Profimedia

Ianis Hagi, dorit la Galatasaray, după un an de inactivitate

Aproape de un nou titlu după patru ani, Galatasaray vrea să se despartă de Juan Mata și Seferovic, care au evoluat mult sub așteptări și să îl transfere pe Ianis Hagi de la Rangers, scrie Karar.com.

Antrenorul turcilor, Okan Buruk, urmărește atent recuperarea lui Ianis, care nu a mai jucat de un an de zile din cauza unei accidentări și își pregătește revenirea pe teren la finalul acestei luni. Buruk este cel care insistă pentru transferul băiatului fostului său coechipier.

Internaționalul român, care mai are contract cu Rangers până în 2026, s-a născut la Istanbul, în perioada în care tatăl său juca pentru Galatasaray.

Gheorghe Hagi a evoluat pentru Cim Bom între 1996 și 2001, alături de care a cucerit patru titluri și Cupa UEFA. „Regele” a și antrenat formația din Istanbul în două perioade, 2004-2005 și 2010-2011, cucerind o cupă a Turciei.

Galatasaray se află pe primul loc în Turcia după 19 etape, având o serie de zece victorii consecutive.