Din 6 noiembrie 2022 nu mai pierduse Inter un meci în Serie A, iar surpriza etapei cu numărul 19 a produs-o Empoli (1-0), cea care a plecat cu toate punctele de pe Meazza.

Milan Skriniar, InterFoto: Marco Canoniero / Shutterstock Editorial / Profimedia

Simone Inzaghi, convins că Inter nu se mai poate lupta pentru titlu - „Napoli face un campionat separat”

Milan Skriniar și-a lăsat echipa în inferioritate numerică încă din prima repriză, iar formația antrenată de Simone Inzaghi a fost surprinsă în partea secundă.

Tommaso Baldanzi (min 66) a marcat golul victoriei pentru Empoli la doar două minute de la introducerea pe teren, iar echipa sa a urcat pe locul 9 în campionat.

La finalul meciului, antrenorul Interului a fost resemnat și a declarat că Napoli evoluează într-o altă ligă în acest sezon.

„Am fost prea nervoși și generoși, primind golul când ne regăsisem echilibrul. Desigur că eliminarea lui Škriniar a contat mult. 6 eșecuri într-un tur este prea mult și distanța față de lider prea mare!

În spatele lui Napoli, care face un campionat separat, există o dispută foarte strânsă și orice e posibil. Nu mi s-a mai întâmplat de când antrenez să am un meci cu două galbene primite de același jucător în prima repriză. Skriniar nu trebuie să-și ceară scuze, e mereu un profesionist exemplar și ne va lipsi.” - a spus Simone Inzaghi, potrivit sempreinter.com.

De asemenea, cei de la Tuttosport scriu că acesta ar fi ultimul meci al lui Milan Skriniar la Inter. Fundașul este dorit cu insistență de Paris Saint Germain.

„Un adio transformat într-o dramă. Al șaselea roșu din carieră și al cincilea în Serie A, primul din iunie 2020, în prelungirile unui 3-3 cu Sassuolo, a produs un dezastru la final pentru Inter.” - au scris aceștia.

13 puncte o despart pe Inter de Napoli.