După eșecul suferit în fața celor de la West Ham United (0-2), Frank Lampard a fost demis din postura de antrenor principal al celor de la Everton.

Frank LampardFoto: Steven Paston / PA Images / Profimedia

Frank Lampard nu va mai antrena Everton - Tehnicianul a fost dat afară

Înfrângerea de pe London Stadium cu West Ham United a fost picătura care a umplut paharul pentru oficialii clubului Everton, care l-au demis pe Frank Lampard în cursul zilei de luni, în urma unei ședințe de urgență.

În vârstă de 44 de ani, tehnicianul englez a fost numit în ianuarie 2022 pe banca celor de la Everton, iar în acest sezon echipa a suferit 11 înfrângeri în Premier League.

După 20 de etape, „caramelele” se află pe locul 19 în campionat, cu un total de doar 15 puncte, echipa aflându-se la două puncte de primul loc de deasupra liniei roșii a clasamentului.

Fără victorie în Premier League din octombrie 2022, Frank Lampard a intrat și într-un conflict cu unul dintre jucătorii săi, lucru care l-a îndepărtat și mai mult de vestiar.

După înfrângerea cu Southampton, Lampard și Abdoulaye Doucoure s-au certat în vestiar și au fost foarte aproape să se ia la bătaie, iar ulterior antrenorul l-a scos din lot.

Este a doua aventură eșuată pentru Frank Lampard în Premier League după Chelsea.