FC Barcelona s-a arătat interesată de atacantul Marco Asensio, pentru un posibil transfer la finalul contractului din vara acestui an, deși acesta încă poartă discuții pentru prelungirea angajamentului cu Real Madrid.

Marco AsensioFoto: Jose Breton/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Marco Asensio poate lăsa Real Madrid pentru Barcelona

Contractul lui Asensio cu Real Madrid se încheie la sfârșitul acestui sezon, viitorul său fiind unul incert, iar Barcelona ar putea profita, după ce acesta și-a schimbat impresarul, scrie Daily Mail.

În urmă cu câteva luni, atacantul a renunțat la vechiul său agent, Horacio Gaggioli, pentru a semna cu renumitul Jorge Mendes.

Deși Mendes are multe contacte în Premier League, este asociat cu FC Barcelona, iar prin această legătură, liderul din La Liga și Asensio au purtat discuții cu privire la o posibilă mutare pe Nou Camp.

Cu toate acestea, internaționalul spaniol nu a exclus nici posibilitatea de a rămâne pe Bernabeu, după ce Realul i-a propus o nouă înțelegere.

Marco Asensio a sosit la Madrid în 2014 și a marcat 29 de goluri în 172 de apariții pentru formația lui Carlo Ancelotti.