Godberg Cooper, atacantul Chindiei Târgoviște, are planuri mari în Liga 1, fiind mândru că a fost lăudat de Gică Hagi, despre care tatăl său i-a povestit multe detalii.

Godberg Cooper pe când juca în AlbaniaFoto: Xinhua / Zuma Press / Profimedia

„Am fost născut și crescut în Italia, dar nu-mi uit originile ghaneze. Cunosc limba părinților, am ceva din comportamentul african. Părinții mi-au zis: «Chiar dacă ești născut în Italia, nu trebuie să uiți niciodată ce sânge îți curge prin vene!». Am preluat de la ghanezi respectul pentru cei mai în vârstă, dar și pentru orice om pe care-l ai în față, iar de la italieni accentul când vorbesc limba, stilul de viață. Sunt un mix africano-italian", a spus Godberg Cooper.

„Tata mi-a vorbit mult despre Hagi, era un fan al lui. Într-adevăr, din ceea ce am văzut pe YouTube, Hagi a fost unul dintre fotbaliștii importanți ai lumii”.

„Mă simt bine alături de colegi, de staff, românii sunt simpatici. Îmi plac sarmalele și covrigii. În Italia nu le găsim (...) „Mă omoară drumurile din România. Uneori, e foarte stresant, nu doar greu. Când am mers să jucăm la UTA, am stat în autocar toată ziua. Dar asta e viața, nu există scuze, trebuie să mergi multe ore cu mașina, apoi să fii fresh, iar după, să te recuperezi rapid", a spus Godberg Cooper.

Citește mai multe pe GSP.ro