Chiar dacă nu a fost mai deloc activă pe piața transferurilor în această iarnă, Paris Saint Germain s-a înțeles cu un jucător cotat la 60 de milioane de euro.

Milan Skriniar, InterFoto: Marco Canoniero / Shutterstock Editorial / Profimedia

Milan Skriniar va merge la PSG - Fundașul lui Inter a refuzat prelungirea contractului

Milan Skriniar a fost principala țintă a celor de la Paris Saint Germain în vara anului 2022, însă toate ofertele înaintate de către francezi au fost refuzate de oficialii clubului Inter.

Cea mai mare ofertă a campioanei Franței a fost de 65 de milioane de euro, însă Inter nu a vrut să negocieze dacă suma de transfer era sub 80 de milioane de euro.

Aflat în ultimele 6 luni de contract cu Inter, Milan Skriniar a refuzat prelungirea contractului cu formația antrenată de Simone Inzaghi, iar PSG a ajuns la un acord verbal cu jucătorul în vârstă de 27 de ani, care va rămâne liber de contract în vară.

Cotat la 60 de milioane de euro conform Transfermarkt, Skriniar a fost dorit și de FC Barcelona, însă fundașul a refuzat oferta venită de pe Camp Nou.

Cotidianul l'Equipe scrie că fundașul cu 54 de selecții în naționala Slovaciei poate ajunge pe Parc des Princes chiar în această iarnă, dacă Inter va accepta o ofertă cuprinsă între 10 și 15 milioane de euro.

Milan Skriniar a câștigat Serie A (2021), Cupa Italiei (2022) și Supercupa Italiei (2022 și 2023) cu Inter, acumulând nu mai puțin de 241 de apariții în tricoul acestora.