Meciul mult așteptat dintre selecționata starurilor din Arabia Saudită și Paris Saint Germain a fost un adevărat spectacol fotbalistic, cu Messi și Ronaldo în prim plan. Francezii s-au impus cu scorul de 5-4 în fața a aproape 70.000 de spectatori.

Lionel Messi si Cristiano RonaldoFoto: Power Sport Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Al-Hilal & Al-Nassr Stars – PSG 4-5, cu Messi și Ronaldo marcatori

Meciul de pe stadionul King Fahd din Riad a început cu golul lui Lionel Messi din minutul 3, care a reluat în plasă pasa lui Neymar.

Cristiano Ronaldo, la primul meci în Arabia Saudită și cu banderola de căpitan pe braț a reușit egalarea în minutul 34, dintr-o lovitură de la 11 metri obținută tot de el, după ce a fost busculat de fostul său coechipier de la Real Madrid, portarul Keylor Navas.

PSG a rămas în 10 în minutul 39, după eliminarea lui Juan Bernat, pentru un fault la Martinez.

Tot francezii au preluat conducerea prin Marquinhos, în minutul 43, iar Neymar a ratat un penalti în minutul 3 de prelungiri al primei reprize. Nu a fost acesta scorul pauzei, pentru că Ronaldo a reușit dubla după alte trei minute, cu un șut puternic din interiorul careului mic.

Spectacolul a continuat și după pauză, iar golurile nu s-au lăsat așteptate. Sergio Ramos (53), Mbappe (60, din penalti) și Ekitike (78), respectiv Jang Hyun-Soo (56) și Talisca (90+4), au stabilit scorul final.

Căpitanul Cristiano Ronaldo a părăsit terenul în minutul 61, iar Lionel Messi doar un minut mai târziu, în poate ultimul meci în calitate de adversari și au oferit o imagine emoționantă unul alături de celălalt.

Al-Hilal & Al-Nassr Stars: Al Owais – Al Ghannam (Al Oujami 46), Jang, Al Boleahi, Abdulhamid – Martinez (Carrillo 61), Al Khaibari (Kanno 61), Luiz Gustavo (Otayf 85), Al Dawsari (Al Najei 85) – Marega (Talisca 46), Ronaldo (c) (Pereira 61). Antrenor: Rudi Garcia

PSG: Navas (Donnarumma 62) – Hakimi (Pembele 62), Marquinhos (c) (Pereira 46), Ramos (Bitshiabu 62), Bernat – Soler (Gharbi 62), Ruiz (Mendes 62), Sanches (Vitinha 46) (Kari 85), Neymar (Zaire-Emery 62), Messi (Housni 62), Mbappe (Ekitike 62). Antrenor Cristophe Galtier