Arsenal nu a adus încă niciun jucător în această perioadă de transferuri, dar Mikel Arteta așteaptă un jucător din Premier League pe Emirates.

Leandro Trossard, Brighton (dreapta)Foto: Peter Byrne / PA Images / Profimedia Images

Leandro Trossard, favoritul lui Mikel Arteta - „Tunarii” au pierdut duelul cu Chelsea pentru Mykhaylo Mudryk

Deși Mykhaylo Mudryk era dat ca transferat la Arsenal, Chelsea a intrat pe fir în ultimul moment și l-a achiziționat pe jucătorul ucrainean.

Oferta echipei de pe Stamford Bridge a fost mai mare cu 5 milioane de euro față de ce oferise Arsenal, așa că Mudryk a ajuns în cele din urmă sub comanda lui Graham Potter.

Acum, liderul din Premier League caută soluții pentru a întări lotul, iar jurnalistul italian Fabrizio Romano scrie că Arsenal este în discuții avansate cu cei de la Brighton pentru transferul lui Leandro Trossard.

În vârstă de 28 de ani, fotbalistul belgian a luat decizia de a nu mai juca pentru echipa antrenată de Roberto De Zerbi, iar Arsenal încearcă să speculeze acest aspect.

Cotat la 30 de milioane de euro conform Transfermarkt, Leandro Trossard s-a înțeles deja cu Arsenal, dar rămâne ca cele două echipe să ajungă și ele la un consens privind suma de transfer.

7 goluri și 3 pase decisive are Leandro Trossard în acest sezon pentru Brighton, iar jucătorul a fost curtat inclusiv de către cei de la Tottenham în vara anului 2022.

Poziția sa de bază este de extremă stânga, însă Trossard poate fi folosit și pe postul de mijlocaș ofensiv sau al doilea vârf.