Lionel Messi a fost imortalizat în Argentina de către suporteri în diverse tatuaje sau picturi murale, după ce a condus echipa națională spre câștigarea Cupei Mondiale. Acum, chipul său este vizibil și de la mare înălțime.

Lionel Messi a castigat Cupa Mondiala 2022Foto: Bagu Blanco/Pressinphoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Leo Messi, într-un uriaș lan de porumb

Lanul de porumb de pe câmpul din Los Condores, în centrul provinciei Cordoba, a fost semănat folosind un algoritm care a calculat unde trebuie plantate semințele, astfel încât atunci când va crește să apară imaginea lui Lionel Messi, scrie Reuters.

„Pentru mine Messi este cel mai bun. Acum suntem campioni mondiali, mă bucur că acest lucru poate fi exprimat prin plantarea câmplului”, a declarat Maximiliano Spinazze, fermierul care a produs recolta mai puțin obișnuită.

Țara sud-americană se mândrește nu doar cu fotbalul, ci și cu producția mare de cereale, fiind a treia exportatoare mondială de porumb.

„Am avut ideea să concep un cod care să planteze semințele pentru a apărea chipul lui Messi ca tribut”, a spus Carlos Faricelli, inginerul agricol care susține că toți fermierii care doresc îl pot folosi.