Declarațiile explozive făcute de Florin Răducioiu despre suspiciunile de doping care planează asupra fotbalului din Italia, din anii '90, au fost preluate de toată presa de sport din Peninsulă.

Florin RăducioiuFoto: GSP

Fostul fotbalist anunțase marți seară că îl va și suna personal pe medicul cu care a colaborat la Brescia. "Vreau să-i cer explicații, să-mi spună exact ce conțineau perfuziile cu lichid roz pe care le făceam în fiecare seară, în camera de hotel, înainte de ziua meciului", a spus Răducioiu.

Florin a discutat cu Fabio De Nard, cel care conducea staff-ul medical al Bresciei în prima jumătate a anilor '90, atunci când Răducioiu a evoluat și el acolo, în 1992-1993, fiind coechipier cu Hagi, Sabău și Mateuț, toți avându-l antrenor pe Mircea Lucescu.

"Mi-a zis să stau liniștit că acele perfuzii nu conțineau nimic ilegal sau care să ne facă rău peste ani. Mi-a spus că erau lucruri normale pentru acei ani și că era vorba de 3 componente în acel cocktail care ni se administra în venă: vitamina C, vitamina B și o altă substanță care diminua procesul de oboseală al mușchilor", a spus Răducioiu.

Citește mai departe pe GSP.ro