După ce a învins Real Madrid în finala Supercupei Spaniei (3-1), Barcelona își îndreaptă atenția către perioada de transferuri, iar Xavi pregătește deja câteva mutări interesante.

Yannick Carrasco, Atletico MadridFoto: Jose Breton/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inter propune un schimb Marcelo Brozovic - Franck Kessie / Memphis Depay, drum liber către Atletico Madrid

Memphis Depay va fi primul jucător care va părăsi Barcelona chiar din această iarnă.

Jurnalistul italian Fabrizio Romano a scris că olandezul este convins să plece de la Barcelona, iar Atletico Madrid este varianta care îi surâde cel mai mult.

Rămâne de văzut dacă fotbalistul în vârstă de 28 de ani va ajunge la un consens cu oficialii clubului de pe Wanda Metropolitano, mai ales că Yannick Carrasco este pe picior de plecare.

Mundo Deportivo scrie că belgianul poate ajunge chiar la Barcelona, fiind nemulțumit de faptul că Atletico Madrid nu i-a oferit un nou contract după titlul câștigat în 2021, așa cum i s-a promis.

Xavi Hernandez, antrenorul vicecampioanei Spaniei, este deschis cu privire la o potențială venire a lui Carrasco.

O altă propunere la adresa catalanilor vine din Serie A: Inter și-l dorește pe Franck Kessie, jucătorul proaspăt adus pe Camp Nou după despărțirea de AC Milan, iar formația antrenată de Simone Inzaghi este dispusă să îl dea la schimb pe Marcelo Brozovic.

Chiar dacă nu a strâns decât 17 apariții în acest sezon pentru Barcelona, Kessie este fericit pe Camp Nou, iar un transfer la rivala Milanului i-ar complica probabil situația.