Napoli are parte de un sezon de excepție în Serie A, iar principalul atu al napoletanilor este Victor Osimhen, golgheterul campionatului italian cu 12 reușite.

Victor OsimhenFoto: Insidefoto / ddp USA / Profimedia

Victor Osimhen, diamantul de 140 de milioane de euro al celor de la Napoli - Arsenal, Newcastle și Manchester United sunt pe urmele sale

Adus în septembrie 2020 de la Lille pentru suma de 75 de milioane de euro, Victor Osimhen este în prezent golgheterul din Serie A.

Cu 12 reușite, Osimhen este unul dintre cei mai doriți atacanți din Italia, fiind urmărit de mai multe cluburi din Premier League.

Dacă atunci când a fost adus în Italia Napoli a achitat nu mai puțin de 75 de milioane de euro, acum aceștia cer 140 de milioane de euro în schimbul atacantului în vârstă de 24 de ani.

Potrivit publicației Il Matino, Newcastle, Arsenal și chiar Manchester United iau în calcul achiziționarea nigerianului care a punctat de 41 de ori în 79 apariții pentru formația antrenată de Luciano Spalletti.

Chiar dacă „diavolii roșii” l-au împrumutat pe Wout Weghorst de la Burnley, Erik ten Hag are în plan aducerea unui atacant de calibru, iar candidații ar fi Harry Kane (Tottenham Hotspur), Victor Osimhen (Napoli) și Benjamin Sesko (FC Salzburg).