Arsenal și-a consolidat poziția de lider în Premier League, după ce s-a impus în fața rivalei Tottenham (2-0), la capătul unui meci umbrit de gestul unui suporter care l-a lovit pe portarul „tunarilor”.

Aaron Ramsdale (Arsenal) și Richarlison (Tottenham) intr-o discutie aprinsaFoto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Suporterul buclucaș este căutat de poliție și riscă suspendarea pe viață - Ce a transmis Aaron Ramsdale

La finalul meciului dintre Tottenham și Arsenal, Richarlison și Aaron Ramsdale au avut o discuție mai aprinsă, iar brazilianul l-a împins cu palma pe portarul liderului din Premier League.

Când goalkeeper-ul englez a mers să își ia sticla cu apă din spatele porții, un suporter de la Tottenham a coborât din tribună și l-a lovit cu piciorul în spate pe jucătorul în vârstă de 24 de ani.

Spiritele s-au încins și mai mult după fluierul final, când ambele echipe s-au încăierat.

Imediat după meci, Ramsdale a comentat situația din finalul jocului și a subliniat că a rămas dezamăgit de atitudinea spectatorilor.

„Fanii celor de la Spurs au aruncat cu ceva spre mine în repriza a doua, iar eu le-am aruncat înapoi.

Apoi a venit cineva și mi-a dat un pumn în spate. Asta s-a întâmplat și este păcat, până la urmă este meci de fotbal.

Din fericire nu s-a întâmplat ceva mai grav.” - a declarat Aaron Ramsdale, conform The Sun.

Oficialii celor de la Tottenham au anunțat că vor colabora cu autoritățile din Londra pentru identificarea și pedepsirea suporterului care a fost în prim-plan la acel incident.