Deși au trecut două luni de la despărțirea lui Cristiano Ronaldo de Manchester United, ecoul interviului pe care acesta l-a acordat presei încă se simte prezent în Anglia. Eric Cantona a avut și el o opinie despre fotbalistul portughez.

Cristiano RonaldoFoto: Nigel Keene/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia

Eric Cantona, cuvinte grele despre Cristiano Ronaldo

Ronaldo a semnat între timp în Arabia Saudită, dar în Anglia încă se vorbește despre el. De această dată, fostul mare jucător al lui Manchester United, Eric Cantona, l-a criticat pe internaționalul portughez pentru greșelile făcute, scrie As.com.

„S-a întors aici l-a United, dar clubul nu mai era același pe care l-a părăsit. Nu a realizat că lucrurile s-au schimbat. Sunt două tipuri de jucători: cei care încă mai cred că au 25 de ani și vor să joace fiecare partidă și cei care sunt conștienți că nu mai au 25 de ani și sunt aici ca să ajute jucătorii tineri și știu că nu vor juca toate meciurile.

Sunt jucători care îi ajută pe cei noi, cum face Ibrahimovic la Milan, cum făcea Ryan Giggs sau Maldini tot la Milan. Dar cred că Ronaldo încă nu și-a dat seama că nu mai are 25 de ani.

Ar trebui să accepte că nu mai aleargă la fel de repede ca la 30 de ani și că sfârșitul carierei se apropie”, a declarat francezul.

Eric Cantona a petrecut 5 ani pe Old Trafford, unde a marcat 64 de goluri în 143 de apariții pentru Manchester United.