În căutare de un vârf autentic după despărțirea cu cântec de Cristiano Ronaldo, Manchester United este activă pe piața transferurilor, iar jurnalistul Fabrizio Romano a anunțat că Wout Weghorst va fi noul jucător al englezilor.

Wout WeghorstFoto: ANP / ddp USA / Profimedia

Wout Weghorst va semna cu Manchester United - Atacantul olandez era împrumutat de Burnley la Beșiktaș

Chiar dacă a evoluat foarte puțin la Campionatul Mondial din Qatar, Wout Weghorst a marcat două goluri pentru naționala Țărilor de Jos (contra Argentinei, 2-2, 3-4 d. l. d.).

Chiar la finalul acelei partide, Wout Weghorst a intrat într-un conflict cu Lionel Messi, care a fost foarte acid la adresa olandezului.

A fost suficient pentru a atrage atenția celor de la Manchester United, care sunt în căutare de un atacant cel puțin până la vară.

Este dorit mai ales de Erik ten Hag, care l-a remarcat pe jucătorul în vârstă de 30 de ani, cotat în prezent la 14 milioane de euro conform Transfermarkt.

Fotbalistul este legitimat la Burnley, dar a fost împrumutat la turcii de la Beșiktaș, care sunt dispuși să îl cedeze pe Old Trafford.

Conform jurnalistului Fabrizio Romano, Manchester United va achita 3 milioane de euro turcilor, iar olandezul va juca la „diavolii roșii” până la vară.

Fotbalistul va merge joi în Manchester pentru a face vizita medicală și pentru a semna toate documentele.