Barcelona a învins-o duminică seară pe Atletico Madrid în derby-ul etapei cu numărul 16 din LaLiga (1-0), iar meciul a avut și momente tensionate, cum a fost cel din finalul partidei dintre Ferran Torres și Stefan Savic.

Ferran Tores și Stefan Savic într-un duel tare pentru minge - LaLigaFoto: Pressinphoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ferran Torres și Stefan Savic, câte două etape de suspendare după cartonașele roșii primite în meciul dintre Atletico Madrid și FC Barcelona

Succesul obținut de Barcelona pe Wanda Metropolitano poate cântări mult în lupta pentru titlu, cele 3 puncte fiind exact distanța dintre catalani și campioana Real Madrid.

Ousmane Dembele a punctat pentru a 5-a oară în acest sezon (min 22) de LaLiga și i-a adus Barcelonei o victorie prețioasă.

În prelungirile reprizei secunde, Ferran Torres (FC Barcelona) și Stefan Savic (Atletico Madrid) au avut un conflict destul de aprins, după un duel pentru minge la mijlocul terenului, iar arbitrul a fost nevoit să le arate ambilor fotbaliști cartonașul roșu.

În urma analizării probelor video, Comisia de Disciplină din cadrul Federației Spaniole de Fotbal a luat decizia de a-i suspenda pe ambii jucători timp de două etape, scrie MARCA.

Ce meciuri vor rata Ferran Torres și Stefan Savic

15 ianuarie

17:15 Almeria - Atletico Madrid

21 ianuarie

19:30 Atletico Madrid - Real Valladolid

19:30 Barcelona - Getafe

29 ianuarie

19:30 Girona - Barcelona