Paris Saint Germain va juca miercuri seară primul meci pe teren propriu din anul 2023, iar partida marchează și revenirea lui Lionel Messi în lotul echipei, proaspăt câștigător al Cupei Mondiale.

Lionel Messi, campion mondialFoto: Paul ELLIS / AFP / Profimedia

Impactul lui Lionel Messi la PSG - Suma impresionantă câștigată de francezi de pe urma argentinianului

Fanii francezi nu au trecut peste ironiile lui Emiliano Martinez - Lionel Messi riscă să stârnească o revoltă dacă va prezenta trofeul Cupei Mondiale

După triumful din finala Cupei Mondiale din Qatar, contra Franței, Lionel Messi a revenit la echipa de club și va fi cel mai probabil titular în partida pe care PSG o va găzdui pe teren propriu, contra celor de la Angers.

Aflat în ultimele 6 luni de contract cu Paris Saint Germain, Messi este în relații bune cu oficialii parizieni și este foarte aproape de a semna o prelungire a prezentului acord cu campioana Franței.

Argentinianul a cerut clubului să prezinte trofeul Cupei Mondiale la meciul de miercuri seară, dar, conform Le Parisien, francezii i-au interzis asta lui Messi, pe motiv că acest aspect ar stârni o revoltă în rândul spectatorilor ce vor fi prezenți pe arena Parc des Princes.

Totodată, presa din Hexagon a subliniat faptul că ironiile făcute de portarul Emiliano Martinez la adresa lui Kylian Mbappe, colegul de echipă al lui Messi, nu au fost primite cu ochi buni de către toți suporterii din Franța.

PSG motivează că celebra gardă de onoare pe care a primit-o Lionel Messi la întoarcerea la antrenamente este mai mult decât suficientă pentru argentinian.

Paris Saint Germain - Angers este miercuri de la ora 22, în direct pe Digi Sport 2, Orange Sport și Prima Sport 1.