Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr, iar speculațiile pe seama banilor pe care îi va primi în Arabia Saudită au fost nenumărate. O sursă apropiată de noul club al lusitanului a dezvăluit suma reală pe care CR7 ar urma să o primească în următorii ani.

Cristiano RonaldoFoto: GIUSEPPE CACACE / AFP / Profimedia

Cristiano Ronaldo, peste 400 de milioane de euro din Arabia Saudită

Ronaldo a semnat un contract valabil până în 2025 cu gruparea din Riad, dar înțelegerea va fi una extinsă până în 2030: atacantul portughez are rolul de a promova candidatura Arabiei Saudite pentru organizarea CM de fotbal din 2030.

Conform sursei apropiate de clubul Al-Nassr (și citată de AFP), Cristiano Ronaldo va încasa peste 400 de milioane de euro pe durata contractului care-l leagă de Arabia Saudită.

Din înțelegerea cu Al-Nassr, Cristiano va primi 200 de milioane de euro, iar restul până la 400 de milioane va fi completat pentru susținerea candidaturii Arabiei Saudite la organizarea CM din 2030.

Ronaldo va fi ambasador al țării în care s-a transferat recent, iar Arabia Saudită speră să dea marea lovitură și să organizeze turneul final mondial de peste șapte ani alături de Egipt și Grecia (candidatură comună).

S-ar putea să te intereseze și:

Cristiano Ronaldo și visul interzis / Unde și-ar fi dorit portughezul să își încheie cariera

VIDEO Gafele lui Cristiano Ronaldo în timpul prezentării / A încurcat țara în care joacă și a uitat sloganul echipei