După o perioadă mai lungă de negocieri, Chelsea Londra a ajuns la un acord verbal pentru împrumutul până în vară al lui Joao Felix de la Atletico Madrid. Deși era dorit și de Manchester United și Arsenal, portughezul este atras de proiectul echipei lui Graham Potter.

Graham PotterFoto: Phil Duncan/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia

Atletico Madrid îl va împrumuta pe Joao Felix la Chelsea

Deși înțelegerea nu a fost încă semnată, Chelsea va plăti aproximativ 11 milioane de euro pentru împrumutul atacantului cotat de Transfermarkt la 50 de milioane de euro, ofertă sub ce și-au dorit inițial spaniolii, conform Daily Mail.

Englezii au marcat doar trei goluri în ultimele opt meciuri în toate competițiile, iar managerul Graham Potter are ca principală țintă în această iarnă întărirea atacului.

Până acum, Chelsea și-a asigurat serviciile lui Benoit Badiashile, transferat pentru 38 de milioane de euro de la Monaco, David Datro Fofana și Andrey Santos.

Trupa de pe Stamford Bridge insistă și pentru campionul mondial Enzo Fernandez, dar Benfica Lisabona a respins momentan oferta în valoare de 100 de milioane de euro.

În 2019, Atletico Madrid plătea Benficăi 127 de milioane de euro pentru Joao Felix, al patrulea cel mai scump transfer din istoria fotbalului.