În ultima zi a anului trecut, cel mai scump transfer din perioada de vară, brazilianul Antony, a fost aproape de o tragedie. Acesta s-a destăinuit după accidentul rutier care se putea încheia cum nu se poate mai rău.

Erik ten Hag si jucatorii echipei Manchester UnitedFoto: Martin Rickett / PA Images / Profimedia

Brazilianul Antony, accident pe autostradă în ultima zi din anul trecut

În ajunul Anului Nou, după victoria lui Manchester United împotriva celor de la Wolverhampton, Antony a fost implicat într-un accident rutier, pe o autostradă din apropierea locuinței sale, scrie The Sun.

Jucătorul cu o valoare de 80 de milioane de lire sterline a fost supus verificărilor de către polițiști și s-a constatat că nu consumase băuturi alcoolice. Totodată, mașina în care se afla a fost serios avariată.

Managerul celor de la United, Erik ten Hag, a optat să îl lase în afara lotului la victoria cu 3-0 împotriva lui Bournemouth, extrema în vârstă de 22 de ani revenind cu gol la meciul cu Everton din Cupa Angliei.

După partidă, Antony a declarat că a fost în stare de șoc, dar că nimeni nu a avut de suferit. Conform presei engleze, accidentul s-a produs pe fond de întuneric și carosabil umed.

Antony a ajuns la Manchester United în august 2022, după ce „diavolii roșii” au plătit celor de la Ajax Amsterdam aproximativ 95 de milioane de euro.