După eșecul suferit sâmbătă în fața celor de la Villarreal în LaLiga (1-2), Real Madrid a anunțat că doi jucători de bază s-au accidentat.

Jucatorii lui Real MadridFoto: ANDY BUCHANAN / AFP / Profimedia

David Alaba și Aurelien Tchouameni, accidentați - Probleme pentru Carlo Ancelotti

Campioana Spaniei are din ce în ce mai multe probleme la început de 2022.

Echipa pregătită de Carlo Ancelotti a suferit a doua înfrângere din acest sezon de LaLiga, pe terenul celor de la Villarreal, iar acum câștigătoarea UEFA Champions League din sezonul trecut a anunțat că doi fotbaliști de bază s-au accidentat.

Este vorba despre David Alaba și Aurelien Tchouameni, doi jucători pe care Carlo Ancelotti se bazează foarte mult în acest sezon.

„În urma testelor efectuate azi lui Aurelien Tchouameni de către staff-ul medical al lui Real Madrid, fotbalistul a fost diagnosticat cu o accidentare la mușchiul solear de la piciorul stâng. Recuperarea lui va fi monitorizată.” - au transmis madrilenii.

Același mesaj l-au postat „los blancos” și referitor la David Alaba.

„În urma testelor efectuate azi lui David Alaba de către staff-ul medical al lui Real Madrid, fotbalistul a fost diagnosticat cu o accidentare la mușchiul solear de la piciorul drept. Recuperarea lui va fi monitorizată.”

Fundașul David Alaba a evoluat în 23 de partide în toate competiție în actuala stagiune (2 goluri și 3 pase decisive), iar mijlocașul adus recent de la AS Monaco are 21 de apariții în sezonul 2022/23 (două pase decisive) pentru „los blancos”.

Conform The Madrid Zone, cei doi vor lipsi aproximativ 20 de zile, astfel că vor pierde meciuri importante.

Programul Realului pentru următoarea perioadă

11 ianuarie

21:00 Real Madrid - Valencia (LaLiga)

18 ianuarie

19:00 Villarreal - Real Madrid (Copa del Rey)

22 ianuarie

22:00 Athletic Club Bilbao - Real Madrid (LaLiga)

29 ianuarie

19:30 Real Madrid - Real Sociedad (LaLiga)