Rămas liber de contract după despărțirea cu scandal de Petrolul Ploiești, Gabriel Tamaș a semnat cu Concordia Chiajna, formație din liga secundă a României.

Gabriel TamasFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Gabi Tamaș a semnat cu Concordia Chiajna - Va lupta pentru promovarea în SuperLigă

Liber de contract din luna octombrie a anului 2022, fundașul român în vârstă de 39 de ani a fost în discuții cu Florin Cernat pentru revenirea la FC Voluntari, dar Tamaș s-a înțeles în cele din urmă cu o alta echipă din județul Ilfov.

Tamaș a semnat un contract valabil până la sfârșitul acestui sezon cu Concordia Chiajna și va lupta alături de formația ilfoveană pentru accederea în play-off-ul pentru promovarea în SuperLigă.

„Ne-am înțeles foarte repede. Noi ne știm de foarte multa vreme, dar una este relația personală și alta cea de la echipă.

Dar Gabi a avut pretenții corecte și normale, el vrea să joace fotbal.

Normal că țintim calificarea în play-off, altfel nu-l luam pe Tamaș, dar trebuie să câștigăm trei meciuri din trei.

Poate că până acum ne-a lipsit un jucător așa cum este Gabi Tamaș, atât cel de pe teren, cât și cel din vestiar.” - a spus Cristi Tănase, președintele Concordiei Chiajna, pentru Digi Sport.

După 16 etape, Concordia Chiajna este pe locul 9 în liga a doua, la 3 puncte de zona de play-off.

Liga a doua se va relua începând cu data de 25 februarie, iar formația antrenată de Eugen Trică va întâlni Minaur Baia Mare, în deplasare.